In cautarea perfectiunii- Sony NX5

O camera video digitala vine de obicei cu functii pe care le vei gasi la marea majoritate. Insa ceea ce face diferenta este atat in calitatea in sine a produsului cat si in ceea ce priveste concretul de a folosi varii dotari. A incerca pe propria piele se spune ca este cea mai buna experienta pentru ca mai apoi sa ai o parere despre ce reprezinta un anumit produs. Dar cand vine vorba de camera Sony NX5 calitatea se distinge inca de la inceput, pana sa o testezi in tot ceea ce reprezinta caracteristicile sale.

Incepand cu modul sau de inregistrare, de tip full HD, este cert faptul ca acest tip de camera de la Sony face parte din randul acelora care se doresc a fi moderne, de tehnologie avansata. O sumedenie de alte dotari de acest tip vin sa confirme totul insa pentru fiecare caz probabil exista o alta parere. Daca in modul sau standard este fara repros cand vine vorba de concretul unor parti ceea ce dispune aceasta camera video digitala este mai mult decat ti-ar trebui sa poti sa filmezi ceva calitativ vorbind.

Functia GPS este o prima noutate insa nu numai aceasta face diferenta. La fel de util sau poate chiar mai mult este stabilizatorul de imagine. Si daca te intrebi la ce anume iti va fi de folos in planul concretului este vorba de acele momente cand fie emotia este de vina, fie conditiile de filmare cand tremuratul poate sa afecteze imaginea. Insa stabilizatorul te va ajuta in acest sens.

Cu 385 minute durata de filmare pana la descarcare camera Sony NX5 este un model modern, un practic pentru toate cazurile, de la dorinta de a-ti implini pasiunea pana la nevoia de a-ti face meseria. Este o combinatie perfecta intre calitate si pretul pe care va trebui sa il platesti, tot ceea ce ai putea sa iti doresti de la o camera video digitala.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.