In asteptarea micului mostenitor

Cum ducesa Kate mai are atat de putin pana cand marele eveniment din viata sa se va intampla, deja intreaga populatie se pregateste de sarbatoare si nu numai. Cu estimari ca economia va cunoaste o crestere semnificativa numeroase articole si produse sunt deja tinta pentru cumparaturi. 

Asa cum s-a intamplat si cand William s-a casatorit cu Kate cand tot felul de suveniruri cu tematica de nunta regala s-au vandut ca painea calda pana la epuizare momentul mult asteptat al venirii pe lume a primului copil al cuplului se va intampina cu o explozie de accesorii si lucruri menite sa aiba tematica, designul inspirat din acest eveniment. 

Royal Collection Trust va lansa colectii de suveniruri asa cum era de asteptat insa dincolo de acesta producatorii de haine de bebelus sunt aprovizionati cu lucruri dragute cu tematica regala. De la imprimeuri cu "viitorul print" sau poate printesa si pana la pijamale cu imprimeu ca si tinuta garzilor unele lucruri depasesc aria de admiratie si vin poate si cu o nota hilara. Spre exemplu olita de tip tron este cea care aduce un zambet insa dincolo de modalitatea funny face parte din categoria de produse care se cumpara caci utilul isi spune cuvantul. 

Insa cele mai populare produse sunt cele din ceramica, acele cesti care sunt imprimate, unele suflate cu aer sunt produse la scara mare. Mai mult decat atat se vor produce la fel de multe in momentul in care se va afla numele mostenitorului pentru ca acesta sa devina un nou punct de interes pentru diversele produse ce se vor scoate pe piata. 

Momentul nu este departe si pentru ca sunt precauti, pentru ca se gandesc ca poate exista o strategie jurnalistii sunt deja cu tabere plasati in fata clinicii acolo unde se presupune ca duseca se va interna pentru nastere. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.