Momentul special al nuntii si muzica perfecta

O parte definitorie pentru o petrecere de nunta de succes este muzica. Indiferent de modalitatea in care te vei decide sa te ocupi de acest aspect sunt lucruri de care sa tii cont in ideea de a urma acel plan al nuntii perfect. Este o ocazie unica in viata si se intelege ca pretentiile sunt mari. Atat pentru miri cat si pentru invitati toata lumea doreste sa se simta bine si sa ramana cu o amintire placuta despre acest eveniment.

In lista de optiuni de formatii nunta trebuie sa cauti acea formatie care indeplineste toate conditiile. In primul rand sa distreze, sa aduca acel efect si ambient dorit si perfect pentru cadrul evenimentului. O nunta este o ocazie speciala, cu stil si definitorie pentru viata si amintirea mirilor. Cu pretentii atat de ridicate se doreste ca muzica sa exprime toate acestea, sa vina cu o definitie a fericirii, o exprimare lirica a ceea ce se intampla in realitate. 

In al doilea rand formatia de nunta se doreste a fi una completa si complexa. Si in acesta latura totul se defineste prin mai multe puncte de interes. Calitatea serviciilor oferite trebuie sa fie reflectata si in modul de prezentare a intregii formatii. De la stilul vestimentar la intreaga orchestratie, echipamente si lumini, detalii si accesorii care impreuna cu o voce deosebita sa intruchipeze perfectiunea. Este respectul fata de public si nu numai ceea ce iese in evidenta din modul in care se prezinta si presteaza o formatie. 

Mai mult decat atat desi este o chestiune de gusturi o prestatie live este absolut necesara. Asta nu numai din respect pentru meserie, pentru public si in numele evenimentului insa si pentru a se justifica investitia mirilor. La acelasi capitol este si repertoriul. Nu este atat de dificil de a combina stilurile de muzica, de a creea o lista de melodii sugestive si potrivite timpului si locului unde se canta cat pentru a gasi o formatie care sa poata indeplini toate cerintele; fiecare categorie si stil de muzica este o noua poveste si efort depus. Insa la o nunta se cere o formatie care sa poata canta de toate, cate putin dintr-o varietate de stiluri. Pana la urma pe langa faptul ca nunta este povestea mirilor pentru ca totul sa fie la acel nivel inalt cum se visa petrecerea este in egala masura planificata in numele invitatilor. Pentru ca toti sa se simta bine si sa simta muzica si pentru ca asta sa aduca acea vibratie care te ridica de la masa aproape toate stilurile de muzica sunt abordate in lista de muzica pentru intreaga petrecere de nunta. 

Un ultim aspect de care sa tii cont este timpul nuntii tale caci in plin sezon si preturile vor fi mai ridicate. O planificare ca la carte va implica atentia ta pentru a selecta formatia de nunta cu ceva vreme inainte, asta chiar si in primele etape de planificare. Totul in numele dorintei de a implini visul nuntii perfecte, in numele standardelor impuse de tine si de eveniment, in numele calitatii. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.