O viata sanatoasa inseamna o viata echilibrata

Cu totii stim in teorie ca o viata echilibrata inseamna o grija pe termen lung si in momentul in care vom realiza ca un stil de viata sanatos trebuie adoptat pe termen lung nu greu de surprotat numai cand este cazul unui regim vom putea sa vedem lucrurile cu alti ochi.

Ce face ca viata sa fie una prelungita? Un stil de viata bun, satisfacator insa nu numai din punct de vedere a banilor ci confortul psihic si alimentatia. Cateva reguli simple sunt cele care iti asigura nu numai o viata lunga- caci nu stim ce noroc va avea fiecare in parte- si una sanatoasa.

In primul rand este vorba de regula meselor pe zi. Cele 3 mese principale sunt regula de aur caci formeaza organismului o rutina ce ii va permite sa functioneze normal. Fara tendinte de a te ingrasa, fara probleme de sileuta o alta regula ce tine de asta spune sa mananci la "mic dejun ca un rege, la pranz ca un print si la cina ca un cercesator". Si nu este vorba doar de necesarul de alimentatie inca de la prima ora a organismului insa a te infometa nu este ceea ce te va ajuta sa slabesti. Un caz frecevent este a celor care mananca o masa pe zi insa cand vine vorba de momentul mesei esti mai avid de mancare ca niciodata si vei depune mai mult decat de obicei.

Coenzima Q10 ai putea crede ce doar femeile sunt interesate. Produs de organism dupa varsta de 30 de ani nu mai exista acelasi flux ceea ce se va face vizibil la nivelul pielii. Suplimentele naturale in acest sens vor trebui sa aduca acea parte lipsa, sa aduca un plus organismului in a produce suficienta coenzima Q10 pentru ca pielea sa fie ferma si ca la 20 de ani.

Somnul suficient. Iti place distractia, o noapte nebuna in club suna atat de tentant. Insa cu fiecare noapte pierduta si tu iti vei pierde aspectul tanar si ritmul sanatos al vietii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.