Sacrificii pentru silueta

An de an sau poate obsesiv zi de zi insa pe timp de vara cu o mai mare preponderenta in viata lor femeile se vad nemultumite de aspectul fizic, Pe cand unele au mici ajustari de facut altele sunt fixate pe ideea de a slabi caci in concediu cand dorinta de a sta a soare se intrezareste apare si complexul de a nu arata bine in costumul de baie.

Dietele sunt de toate tipurile, variate pentru ca fiecare sa gaseasca in lista mai scurta ce-i drep de alimente permise ceea ce incanta papilele gustative. De la combinatii de alimente negatite la cele fara sare sau numai fierte si pana la retete ce vin cu influente din bucatariile exotice in orice caz vorbim de aceeasi idee, de a face sacrificii in numele siluetei de invidiat.

Printre cele mai drastice idei se numara si dieta pe baza de fructe. Desi ai fi tentat sa crezi ca asta nu poate fi rau caci fructele de orice tip ar fi ele vin cu aportul de vitamine benefice pentru organism se refera totusi la consumul strict al fructelor. Cat poti rezista si mai cu seama cum poti sa inlocuiesti chiar si o simpla salata numai cu fructe? Pentru asta este determinarea de a slabi, dorinta persistenta de a face sacrificii pentru acele momente cand te simti admirata.

Sacrificiile pentru silueta nu sunt o chestiune noua in zilele noastre. Insa pe cat de surprinzator ca si concretul a ceea ce unele sunt dispuse sa faca vine si chirurgia in acest sens. O operatie menita sa faca soldurile mai apetisante caci scoate la propriu un strat de grasime sau liposuctia ce se refera la grasimea de pe abdomen sunt interventii destul de obisnuite in randul celor care nu duc lipsa de bani insa duc lipsa de determinare pentru a slabi prin metode care nu recurg la cutitul pe pielea lor ci la cutitul cu care taie cu pofta o mancare gustoasa si cu multe calorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.