Informare si relaxare, timp liber si ce merita sa citesti

Din pagina in pagina intamplator vei da peste blog-boom.com. Un blog care te surprinde inca de la bun inceput, care aduce informatii de tot felul. Este acel blog care sa merite sa il citesti. Si nu are nevoie de prezentari si justificari pentru asta. Nu, el este pe stilul celor care doresc informare, cu accent pe diversitate; te raplateste cu o atentie deosebita pe care o acorda fiecarui subiect direct proportionala cu atentia pe care o vei oferi tu de vreme ce il vei accesa.

Dar ce face sa merite? De ce doar vorbe de lauda la adresa sa? Gusturile nu se discuta asta este cert si nu poti sa consideri un blog ca fiind unul exceptional daca pur si simplu nu este asa cum iti place tie. Insa aprecierea pentru ceea ce contine exista fara doar si poate, caci acolo unde calitatea este recunoscuta la adevarata sa valoare nu vei tine cont doar de faptul ca nu este un blog mai politic, mai siropos si asa mai departe.

Ca sa faci din puterea exemplului ceea ce te va motiva sa cauti aceasta pagina trebuie asadar sa ii cauti substratul, esenta. Iata insa cateva exemple de articole care sa iti starneasca curiozitatea inca de la bun inceput si care sa te faca sa il citesti intens. Sunt femeile insarcinate suspuse unui risc daca se tatueaza in aceasta perioada? Care sunt mancarurile bogate in acid folic, despre masini scumpe, despre fotografi la nunta si investitii in aur, domenii diverse. Cunosti practic cate putin din toate, de la stiri la cultura generala sau poate in mod exact ceva practic pe care sa te bazezi in viata ta. Nu merita acest blog putina atentie?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.