Masajul ce depaseste limita relaxarii

Primul gand pe care il ai in ceea ce priveste un masaj erotic se refera poate la relaxare. Caci intr-o imbinare ce tine de partea de masaj cu cea de senzualitate relaxarea cunoaste desigur alte limite insa este menita sa te invigoreze. Ca o cafea dimineata, ca un sarut de noapte buna- caci nici partea romantica nu este de neglijat aici. Sedus de masueza, incantat atat de frumusetea sa si flatant sa fie preocupata de tine fiecare gest este unul romantic. Erotic Massage Bucharest iti dovedeste asta.

Insa masajul erotic este prin definita sa o depasire de limite. Tine de intim, de viata din dormitor, de cuplu. Ceea ce era tabu este acum o dezlantuire. Inca de la bun inceput mergand pe acest drum iti dovedesti ca esti indraznet. Lasand timiditatea la o parte, punand pe primul loc satisfactia si placerea extrema, incercand sa te descoperi si sa iti condimentezi viata un masaj erotic devine o alegere oarecum egoista; te gandesti exclusiv la tine si cum poti sa iti schimbi perceptia despre intim.

Doar pentru cei singuri? Erotic Massage Bucharest spune ca nu. Pentru ca aduce si beneficii nu numai satisfactie pe termen scurt, pentru ca nu inseamna numai bucuria de moment un masaj erotic nu se adreseaza numai unei categorii de persoane. Nu numai pentru cei care sunt singuri- caci ai putea crede ca sunt primii care sa se avante in aceasta experienta, cei care sunt poate lipsiti de atingerea unei femei. In primul rand un masaj erotic nu este de refuzat niciun caz. In al doilea rand cine spune ca trebuie sa existe limite?

Fara a fi exclusiv pentru categoria de barbati delectarea cu un masaj erotic poate fi transpusa si in aria de interes a femeilor. Sau chiar pentru cupluri. Cu o sinceritate iesita din comun, dezbracat de secrete viata de cuplu nu este una satisfacatoare cand cei doi nu isi gasesc punctul comun. Nu este compromisul ci nevoia de a cunoaste pe cel de langa tine. Si cu o energie sexuala sa pui la bataie intentia clara de a gasi extazul, impreuna. Cand asta nu se intampla relatia nu este una solida. Astfel ca impreuna cu partenera un masaj erotic este practic ca o terapie. Gandul in sine este deja incitant.

O experienta din cand in cand? Masajul erotic nu se recomanda ca un tratament. Nu trebuie sa ai motive, sa gasesti justificari pentru dorinta de a te simti bine. Zilnic, din cand in cand, cand simti ca stresul, banalul, cotidianul ocupa un loc in viata ta, cand cauti o schimbare un masaj erotic poate fi parte din viata ta oricand. Si cu diferitele tipuri de masaj erotic pe care sa le incerci nu vei gasi plictisul ci din contra, te vei gasi cu un interes starnit pentru a descoperi mai mult. Masajul erotic nu se opreste doar la ideea de seductie ci combina utilul cu placutul, tehnici moderne de masaj alaturi de infinitele moduri in care o prezenta feminina poate sa seduca un barbat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.