Urari de bine si un spectacol unic- ursitoarele la botez

Desi personajul principal la botez este micutul sau micuta noua membra a familiei este prea mica pentru a putea tine loc de gazda. Se compenseaza insa cu prezenta parintilor si straduinta acestora pentru ca totul sa iasa bine. Si cand o astfel de petrecere nu este cadrul si stilul potrivit pentru exagerari, ca o alternativa la diverse surse de entertainment este invitatia adresata unor ursitoare botez.

De ce ursitoare. Exista legende si mituri si totul capata o aura de poveste. Pe aceeasi lungime de unda cu bucuria suprema a parintilor si nu numai botezul este ca o zi de vis. Un copil voinic si sanatos, o familie completa. Cu influenta povestilor orice parinte isi doreste pe de-o parte sa aiba un copil fericit si frumos, ca printii sau printesele din poveste, insa si sa contureze acel cadru specific pentru copii.

Ursitoarele sunt menite desigur sa aduca noroc, sa faca urari de bine celui mic. Un moment simbolic insa de neuitat, cu energii pozitive, cu un spectacol desavarsit. Iata cum se desfasoara totul: mai intai de toate alegi ce ursitoare doresti, numarul lor, incluzand si un puternci accent al credintei, cel de ingeras. Spectacolul continua cu implicarea publicului, cu delectarea acestuia, cu sesiuni foto si poate ca si cu improvizatie- se spune ca numele trebuie sa se potriveasca celui mic si parintii aleg abia cand il vad. Este exact acelasi lucru cu ursitoarele care la momentul intalnirii cu vedeta serii se inspira din chipul frumos al acestuia pentru alte si alte urari. Totul personalizat desigur, pentru a flata.

Rolul ursitoarelor. Fiind un spectacol acestea isi vor face aparitia la momentul oportun si de maxima atentie. Exact ca in povesti acestea se intrec in vorbe bune, cu urari de tot soiul, de noroc, sanatate si iubire. Intr-un stil mai complex ursitoarea rea isi poate face si ea aparitia, pentru a demonstra inca o data ca binele invinge raul, ca acolo unde energia pozitiva se aduna nu este loc de rau. Si urmand cursul povestii spectacolul este intetit de "aparatoarele" binelui. Farmecul, carisma acestora este cea care ofera un plus intregului eveniment. Un timp magic, cadouri surpriza si un cadru pe masura. De toate detalii se vor ocupa cu aceeasi grija cu care parintii isi organizeaza petrecerea de botez, de neuitat.

Amintirea acestui eveniment este de neegalat; la fel va fi si prezenta ursitoarelor de botez. Si nu numai in acest sens caci ceea ce spun face parte din spectacolul magic. Un text personalizat, un text special pentru cel mic, in tema cu evenimentul si cu drag pentru parinti si mandria acestora. Pentru ca inceputul de viata a noului membru trebuie marcata ca atare, pentru ca se spune ca asa cum incepi asa iti va fi drumul in viata, pentru ca merita- ursitoare de botez este un concept modern ce face adesea parte din astfel de evenimente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.