We're the Millers- o comedie de savurat

Cand credeai ca nu mai exista o comedie care sa combine toate elementele de succes unui film de aceasta categorie se lanseaza "We're the Millers". Cu Jennifer Aniston in prim plan, cea care de altfel este la fel de savuroasa. O situatie usor schimbata caci in acest film este o dansatoare la bara. O viata mediocra pana cand vecinul sau intra in belele si pentru a sterge datoriile fata de seful sau trebuie sa calatoreasca in Mexic pentru o cantitate foarte mare de droguri.

Ideea de a forma o familie falsa vine de la conceptul ca familistii nu sunt atat de mult controlati la granita. Zis si facut. Desigur dupa negocieri si replici amuzante the Millers inseamna o familie cu 2 copii. Si daca sa plece a fost atat de usor nu acelasi lucru se poate spune despre momentul intoarcerii cand cu o rulota plina de droguri trebuie sa scape basma curata. Si intr-un mod stupid reusesc.

Alte si alte aventuri sunt aduse in prim plan care sa contrasteze clar ideea de familie cu modul in care cei 4 se comporta. Si vine si partea siropoasa caci este imposibil altfel. Fie plecati de acasa, cu probleme de apropiere fata de cei de sexul opus, in incercarea de a scapa de o familie terorista la propriu the Millers traiesc aventura vietii lor.

Fara bani pana la urma si cu un refuz din partea celui care comandase lotul de droguri cu totii ies basma curata caci intra in programul de protectie a martorilor pentru marturia impotriva traficantilor. Si ajung asadar fara intentie in aceeasi formula. O familie de comedie pura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.