Tehnologia bate competitia

Tendintele se schimba de la an la an. Asa e trendul, asa faci si tu. A ajuns sa fie mai usor cand vine vorba de a face cumparaturi online, de a tine legatura cu prietenii. La fel de usor a devenit si sa pui capat unei relatii. Tot mai multi prefera sa opteze pentru un sms sau un email pentru a anunta intentia de a parasi pe cineva. A ajuns asa fie cu mult mai usor sa fii usor impersonal decat sa faci lucrurile asa cum s-ar merita.

In randul americanilor unul din sase opteaza pentru metoda tehnologiei pentru a face un astfel de pas. Si mai predispuse sunt femeile decat barbatii. Mai concret 16% prefera sa evite o discutie deschisa pe aceasta tema.

In egala masura insa se intampla ca posta electronica sa fie la fel de folosita cand vine vorba de a lega prietenii. Nu este mai nimic nou in asta caci a devenit o metoda destul de banala in lumea moderna de astazi. Si de la an la an se ingroasa cifrele celor care ajung sa aiba o relatie amoroasa inceputa in acest sens. Sondajele arata ca daca in 2008 doar 3% erau de acord cu o astfel de metoda actual unul din zece face acest lucru.

Si varstele celor care gasesc facilul in acest caz sunt persoane intre 20 si 40 de ani, de cele mai multe ori cu studii superioare. Sa fie oare totul despre deschiderea cu care imbratisam tredurile? Sa fie oare ideea ca nu avem nimic de pierdut si merita cel putin incercat? Explicatia unora se leaga de faptul ca site-urile matrimoniale cunosc un succes nebun. Astfel ca 22% dintre cei care doreasc sa incheie o relatie au intre 18 si 29 de ani, in timp ce cei mai maturi prefera totusi o convorbire directa desi la distanta, prin telefon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.