Cum alegi cel mai bun leagan pentru copilul tau

In amintirea vremurilor cand erai copil la randul tau iti doresti o copilarie frumoasa pentru copilul tau. Un leagan este desigur parte din imaginea clasica a copilariei. Pe cat de idilic pe atat de practic. Si ai destule motive sa alegi un astfel de produs.

In primul rand un leagan este o modalitate de a adormi copilul. Cat de greu este sa il linistesti cand acesta plange...orice mama stie asta. Si pentru ca a lega in stilul clasic inseamna un efort fizic si mai ales ca te tine departe de alte treburi pe care trebuie sa le faci poate in acelasi timp si tot pentru copil un leagan modern te scuteste de aceste probleme. Sau poti sa il consideri o alternativa la patutul in care oricum in primele luni din viata copilul isi petrece cea mai mare parte din timp. O alta posibiliate de a-l obisnui cu lumea, mediul din jur.

Exista si o conceptie gresita conform careia copilul merita toata atentia. Adevarul este ca pentru a evita sa devina prea rasfatat ar trebui invatat sa se linisteasca singur sau cel putin prin artificii care nu implica sa tii mereu copilul in brate. Iata asadar cat de mult conteaza un leagan.

In al doilea rand sa tinem cont de faptul ca un leagan modern se conecteaza la priza si nu are nevoie de interventia mamei in mod direct. Vine si cu diverse accesorii care sa atraga atentia, ocupatia de moment. Per total un accesoriu ce ajuta atat pe cel mic cat si pe parinti.

Lasand la o parte ideea de modestie copilul merita ce e mai bun. Pentru ca are sanse sa se dezvolte bine si armonios, pentru ca in lumea moderna sunt atat de multe posibilitati ce inseamna confortul acestuia ar trebui sa fie calea de urmat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.