Mancare cu o alta aroma

Cei care sunt la regim sau urmeaza o dieta sunt satui sa manance putin si fara gust. La un moment dat si-ar dori sa manance cu  pofta si sa se simta satui. De fapt acest lucru ar putea sa fie mai mult decat usor, desi se bazeaza pe pacalirea creierului. Pentru ca acesta transmite senzatia de satietate dupa 20 de minute in timpul mesei; pentru ca datorita simturilor ne simtim impliniti ca am mancat ceea ce face parte din lista de preferinte culinare.

Scentee este aplicatia care te poate ajuta sa te pacalesti insa sa mananci sanatos si mult. Acesta se conecteaza la telefon si in mod practic pulverizeaza arome. Poate fi vorba de un simplu ceai insa care sa miroase ca o cafea, ceea ce te pacaleste sa fii incantat si invigorat. Mergand pe ideea de efect placebo pana la urma Scentee iti transforma o simpla salata intr-o masa delicioasa cu gust de friptura. Chipsurile pot avea si ele diverse arome iar orezul ti se va parea cu mult mai apetisant.

Cum functioneaza? Scentee pulverizeaza arome dupa bunul plac pur si simplu ca si cand ai adauga condimente in farfuria ta. Pretul sau este de 3.480 de yeni, ceea ce echivaleaza cu 30 de euro. Si fiecare aroma costa 4 euro, cu posibilitatea de a-l incarca de cate ori se doreste, o singura incarcare fiind o "rezerva" de 100 de pulverizari.

Si daca tehnologia moderna nu ne ajuta iata ca putem sa ne mentinem placerile culinare in gand. Mancarea bio este prea scumpa astfel ca o asa metoda este ideala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.