Un alt hotel subacvatic face senzatie in Africa

De curand hotelul Manta din insula Pemba, Tanzania, si-a deschis portile pentru turisti. Insa nu este o locatie oarecare ci un hotel subacvatic. Poate ca nici asta nu este o noutate caci nu este singurul de acest fel. Dar unic in sensul sau.

Acest hotel te invita la o aventura de proportii caci imaginile ce te inconjoara sunt senzationale. La patru metri sub apa turistii ce se cazeaza aici vor locui pe o structura plutitoare in Oceanul Indian, la 250 de metri de tarm. Si daca incerci sa iti imaginezi ce vedere ai pe timp de noapte exista si sistem de iluminare pentru ca vederea in ocean la propriu sa fie posibila si pe timp de noapte. Desigur incantator insa usor ciudat pe timp de noapte si o experienta mai ales pentru cei care nu sufera de claustrofobie, pentru pasionanti de scufundari. Mai mult decat atat, acelasi dormitor este prevazut cu toate dotarile pentru un hotel de lux. Dispui de conditii de inalta clasa si de restaurant pe masura. Insa imaginea pestilor si a caractitelor intrec orice altceva.

In Suedia exista o camera subacvatica ce in timp s-a dezvoltat si acum dispune de 3 etaje. Sta in mijlocul unui lac, se numeste "The Utter Inn" si se preteaza la 1500 de dolari cazarea pe noapte pentru doua persoane. Aflata la 250 de metri de tarm include camera de zi, cazare ca la carte si numai camera de dormit se afla sub nivelul apei. Practic un loc complex ce iti permite sa te relaxezi in mijlocul naturii la propriu pentru ca mai apoi sa iti prezinte experienta subacvatica.

Revenind la hotelul subacvatic deschis de curand Manta are si un design de apreciat, realizat de suedezii de la Genberg Underwater Hotels. Asta da locatie exotica unde sa pleci in vacanta mai ales ca in Romania vine vremea rece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.