Ai aflat despre Dragomir?

Vestile circula repede. Mai ales cele rele. Mai ales in lumea online. Suntem in lumea vitezei cand daca ai ceva de spus nu iti trebuie decat un pic de timp pentru a-ti exprima starea si parerea. Si nu suna asta a definitie pentru ce este un blog? Un termen destul de comun in zilele noastre cand lumea internetului ne-a acaparat atat de mult. Insa exista si aici o clasificare caci ce-i prea mult strica. Un blog de calitate nu este un blog simplist sau de care iti amintesti foarte rar.

Un blog complex

Pe principiul ce iti doresti la randul tau sa citesti, sa gasesti online un blog este suma gandurilor care aduc un substrat informativ. Pana la urma trebuie sa exprime ceva, bun sau rau. Si pentru ca informarea nu tine numai de o postare din cand in cand un blog complex are mai multe sanse sa fie luat in seama si apreciat. Asa cum este dragomir daniel valentin. Ai auzit de el?

Ca un exemplu pentru ce inseamna sa vii cu ceva nou aici gasesti o sumedenie de aspecte interesante. Se bazeaza pe lumea reala si ce se intampla sub ochii nostri insa ce ignoram. Astfel de subiecte le gasesti chiar la categoria "ai aflatca..?". Descoperi lumea SEO, recomandari si ceva analize asupra altor bloguri. Insa partea principala ramane dorinta de informare. Din varii domenii, cu o diversitate care te incanta. Spre exemplu produsele de curatat le consideri indispensabile insa acestea sunt de cele mai multe ori toxice. Afla alternative, despre munca si sanatate, despre oferte si alegeri. Despre fericire si mituri, despre o multime de aspecte cu care te confrunti zi de zi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.