O lume minunata pentru copii- scoala de dans

Toata viata noastra invatam. Materii, meserii, cum sa ne comportam si cum sa abordam situatiile in care ne gasim, adaptat totul in functie de oamenii cu care interactionam si in functie de ceea ce ne dorim sa facem. Dar cand vine vorba de copii parintii sunt cei care dicteaza primii pasi in viata. Dorinta este de a face in asa fel incat cei mici sa se bucure de copilarie si in acelasi timp sa invete ce conteaza, sa se dezvolte armonios. O scoala de dans pentru copii  este printre altele ceea ce poate implini dorintele din orice plan.

De ce o scoala de dans pentru copii. Inca de la primul gand totul suna dur si mai ales pentru cei de o varsta fragila parintii se gandesc ca ar putea fi ceva mai mult decat ar putea sa fructifice. De fapt totul se adapteaza in functie de categoria de varsta. Cu totii sunt pe aceeasi lungime de unda ca si experienta, de la mic la mare la propriu si la figurat. Grupa de incepatori, avansati, totul pentru ca cei mici sa nu cunoasca greul inca de la inceput.

Cat de eficienta este o scoala de dans. Intrebandu-te daca este sau nu o alegere buna ajungi la concluzia ca o scoala de dans educa insa altfel. In pasi ritmici, cu note muzicale si expresivitate ce nu se compara cu nimic altceva. Stilurile de dans se invata rapid atata vreme cat si participantii la curs se dovedesc captivati de aceasta lume. Un aspect ce nu intarzie sa apara caci dansul este expresia bucuriei pana la urma. Insa luand la concret ceea ce inseamna o scoala de dans pentru copii exista si o parte educativa in toate, de la a invata cum sa se manifeste, cum sa prezinte pe scena, in fata ochilor curiosi, cum sa scape de trac si timiditate, cum sa se exprime. Invata frumosul si adopta arta, imbratiseaza ce e mai bun din toate acestea.

Ca o reteta de succes o scoala de dans adauga si ingredientul diversitatii in tipurile de dans pentru ca cei mici sa nu se plictiseasca. Astfel ca alternativ se vor invata mai multe stiluri, ceea ce aduce si un practic al situatiei caci mai tarziu isi pot defini ceea ce inseamna placerea, atractia maxima, spre ce stil anume sa se orienteze exclusiv caci o scoala de dans este si o oportunitate de viitor, un prim pas spre o  lume ce are atat de multe de oferit, chiar si o cariera in domeniu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.