Semne de boala pe care le ignori

Unii sunt paranoia, altii nu tin cont de semnele pe care organismul le tradeaza. Si totusi pe cat de banal pe atat de important cateva semne clare de care sa tii cont de vor face sa previi inainte sa tratezi. Marea majoritate le ignora insa cu toate acestea importanta lor nu trebuie trecuta cu vederea.


  1. Sforai? Ai putea suferi de apnee. O boala a sistemului respirator care in timp duce la tensiune ridicata, la afectiuni cardiace si nu numai. Tindem sa credem ca sforaitul inseamna ca suntem epuizati fizic, o oboseala accentuata. Si totusi nu este singura varianta si de cele mai multe ori inseamna o problema medicala. 
  2. Ca tot vorbeam de oboseala sa te simti mereu obosit nu este tocmai normal. Cauzele ar putea fi diverse printre care si probleme cu tiroida. Mai mult decat asta ar putea fi semnul clar ca traiesti intr-un mediu toxic si dupa un ritm nesanatos. Epuizare fizica nu este de ignorat sau de tratat prin(numai) somn. 
  3. Probleme de piele. Uneori banale, uneori se rezolva de la sine insa in spatele unei astfel de situatii sta clar o alergie. Daca nu se trateaza ca atare, daca nu exista o constientizare a faptului ca trebuie sa iei masuri aduci un plus de stres pentru organism. 
  4. Nu departe de acest caz este vorba de cei care racesc in mod constant. Nu numai o alergie, un virus insa si o imunitate proasta sunt aspectele de care sa tii cont. Dar desigur, asta vei invata in timp. 
  5. Scazi in inaltime. Da, incepand cu o varsta exista procesul invers insa mai departe de atat chiar si cat de putin conteaza- cand incepi sa scazi in inaltime inseamna ca oasele incep sa se taseze ceea ce nu este bine deloc. 
In goana de zi cu zi avem tot mai putina grija de noi. Insa chiar si acele semne banale au nevoie de atentie pana cand nu este prea tarziu si prea grav. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.