Ajutor pentru imunitate

De fiecare data cand racesti dai vina pe imunitatea bat-o vina. Desigur sunt o multime de aspecte care sa favorizeze sau nu imunitatea si nu numai. Conteaza si ce mananci pentru ca mare parte din aceasta ecuatie inseamna cata grija ai pentru organism. Dincolo de acestea se intampla totusi sa ai parte de mici caderi si mai ales la trecerea intre sezoane.

Ce ai putea sa faci sa stimulezi rapid si sigur imunitatea

Mici trucuri te pot ajuta si fara sa implice un prea mare efort. Spre exemplu legumele nu sunt recomandate a se consuma crude. Sau cel putin nu tot timpul pentru ca acestea incetinesc metabolismul cand sunt consumate in cantitati mari. Asadar recomandarea este ca acestea sa se consume aburite cel putin.

Somul ca la carte. Sa dormi 8 ore pe zi nu este un mit de frumusete ci o necesitate din toate punctele de vedere. Asadar somnul ajuta organismul sa se refaca si nu numai din punct de vedere a energiei. Cand asta nu se intampla metabolismul devine mai lent de unde si un ritm nefavorabil pentru tine insa propice pentru eventuale nereguli si un atentat la adresa imunitatii.

Nu uita ca ai nevoie de o cina usoara insa nici sa inlocuiesti cina cu o salata de fructe. Stiai ca daca vei opta pentru portia de fructe sau fasole in prima parte a zilei vei stimula metabolismul? Prin producerea insulinei dimineata sau in prima parte din zi vei face ca nivelul tau de energie sa fie unul optim.

Nici apa nu este scoasa din ecuatie. Atentia catre apa filtrata ramane o problema caci apa nefiltrata contine fungicid ceea ce afecteaza sistemul endocrin in timp si desigur implicit si metabolismul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.