Aplicatia inteligenta care te scuteste de prezente neplacute

Stii si tu acele momente penibile cand dai nas in nas cu fostul? Sau fosta, dupa caz. Sau cand nu doresti sa te intalnesti cu unul sau cu altul si parca destinul, mai incapatanat ca niciodata, tocmai atunci iti aduce sub nas persoana nepotrivita. Insa in varianta moderna poti mai degraba sa alegi cu cine sa te intalnesti si sa eviti pe cei pe care nu iti doresti sa ii  mai vezi.

Cu ajutorul unei simple aplicatii numita Cloak cei care incearca sa evite situatii nepotrivite se pot considera fericiti si stapani pe situatie. Simpla accesare a acestei aplicatii cu ajutorul careia realizezi o lista a celor nedoriti te va ajuta sa ai o baza de data pe lista neagra. Cand te vei gasi in apropierea unor astfel de persoane telefonul te avertizeaza. Cu o harta si chipurile celor care ii detesti vei putea sa ocolesti terenul; ceea ce parea inevitabil pare in favoarea ta.

O retea antisociala- asa a mai fost numita aplicatia. Pare deja destul de ciudat de vreme ce parca ai fi pe urmele unora sau a altora. Insa marea problema tine de faptul ca unii nu au cont pe retelele sociale. Principala parte din care se colecteaza date despre cei pe care doresti sa ii eviti sunt conturile pe diferite platforme de socializare. Si surprinzator sau nu unii inca nu detin astfel de conturi, preferand sa traiasca mai ancorati in realitate si in anonimat.

Pentru cunoscatori suna a Gossip Girl. Sa localizezi persoanele nedorite si sa te feresti de ele face parte deja dintr-o realitate ce ni se asigura ca va lua avant. Pentru ca ne dorim din ce in ce mai mult sa controlam ce ni se intampla, pentru ca ne dorim ca tehnologia sa lucreze pentru noi in adevaratul sens al cuvantului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.