Telefonul mobil, sursa de probleme

De cand s-au inventat telefoanele mobile, cele care ne ajuta sa pastram legatura la distante indiferent despre ce distante este vorba, am devenit ca si dependenti de acestea. In timp au devenit si mai inteligente, cu diverse aplicatii care sa ne ajute si mai mult in munca de zi cu zi. Cu toate acestea exista si un minus.

Pe principiul nimic nu este perfect telefonul mobil este cel care poate duce la inrosirea fetei. Este de fapt vorba de o reactie alergica din cauza componentelor telefonului si mai ales a nichelului din acesta. Ca orice alta forma de iritatie si de alergie se trateaza insa de la caz la caz fiecare persoana in parte ar putea resimti la un alt nivel aceasta situatie. Spre exemplu perioada de tratament sa fie mai lunga si sa necesite evitarea totala a sursei, caci de fiecare data apare din nou si din nou aceeasi problema.

Eruptiile cutanate, asa cum le numesc doctorii, se pot manifesta prin inrosirea pielii, prin mancarimi intense si nu in ultimul rand prin pustule, cosuri, bubite sau chiar umflaturi. Este total neplacut si clar necesita un tratament adecvat. Desi astfel de forme de alergie sunt rare, mai ales la nichel, multi nu constientizeaza care ar putea fi cauza si merg pe un drum gresit. Asa se face ca identificarea vine tarziu, cand aspectul estetic al pielii este chiar grav afectat.

Din fericire totul se trateaza. Cum cele mai multe din alergii se manifesta in anii de copilarie pentru cei mici este realtiv mai usor de identificat avand in vedere ca sunt sub stricta observatie a parintilor. Un simplu test te poate ajuta sa iti dai seama daca esti sau nu alergic la nichel si sa iti testezi rezistenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.