Carbunele medicinal si utilizarile sale

Am auzit cu totii de el insa nici ca prea stim la ce si cum sa il folosim. Carbunele medicinal este cel care ar putea calma durerile de stomac si diversele probleme asociate cu ele. Dincolo de situatia vaga inteleasa iata care sunt ariile sale de actiune:

  1. Aliat in durerile cauzate de artrita. Sucul gastric si aciditatea sa sunt elementele care intensifica durerile astfel ca o pastila din carbune medicinal este solutia de moment.
  2. Cei cu probleme respiratorii isi pot gasi de asemenea aliatul in carbune. Poate fi vorba de o persoana racita sau una care sufera de astm insa in orice caz carbunele este eficient. Se recomanda insa o cura de 7 zile. 
  3. Inflamatiile pe piele sunt si ele reduse de carbune. Se formeaza o pasta cu care se aplica zona cu pricina asa ca in timp scurt se reduc efectele neplacute de intepaturi de insecte si nu numai. 
  4. Curata in cazul inhalarii substantelor chimice si toxice. Asa ca un remediu imediat este acela de a consuma carbune medicinal care reduce efectele neplacute caci va concentra totul pentru a absorbi si a elimina. 
  5. Balonarea este si ea combatuta cu pastile de asa natura. Chiar daca eliminarea de gaze este normala intr-o oarecare masura cand se depaseste o limita se ajunge in punctul in care trebuie sa intervii cu un ajutor medicamentos caci este jenant si iti afecteaza viata. 
  6. Improspateaza respiratia. Mai mult sau mai putin necesar in unele cazuri carbunele poate actiona ca un curatitor ce iti ofera si o respiratie proaspata. 
La acelasi capitol de grija pentru stomacul tau se pare ca pastila minune de carbune medicinal ajuta extrem de mult si trateaza de moment si complicatiile de digestie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.