Loc de luat masa- singur va rog!

Traim in lumea in care se pare ca a naviga online este la ordinea de zi. Insa mai avem nevoie si de liniste astfel ca in restaurant din Amsterdam este cel care sparge gheata pe piata de profil cu un concept aparte. Aici vii sa iei masa insa nu ai sansa si sa socializezi.

In prima faza ai putea crede ca este vorba de cei care au nevoie de singuratate, de cei timizi sau putin ciudati. Este destul de rar acest concept, sa iei masa singur. Daca esti turist atunci mai cu seama ca esti cu cineva, daca esti localnic poate doar  in trecere servesti ceva. Insa nu se plang de clienti, ca drept dovada ca sunt multi cei care isi doresc efectiv singuratate.

Nu te gandi ca in acest rastimp ai putea naviga pe internet. De fapt nu ai cum caci nu se pune la dispozitie Wi Fi. Insa ti se va recomanda sa citesti ceva, orice, un ziar dar sa citesti si sa te intorci la obiceiuri de care se pare ca am uitat.

Este un loc aerisit. Are doar 20 de mese doar de  o singura persoana. Vine cu oferte de 4 meniuri, cu preturi destul de bune, de 35 de euro insa cu tot cu bautura ce se serveste la o masa. Se numeste EENMAAL si se doreste unic. Ori chiar este de asa natura. Si in curand se va extinde pentru ca ideea a prins deja la public si se asteapta la un lant de restaurante de acest fel, din SUA si pana in Berlin sau Londra.

Si interiorul este unul aparte. De fapt nu vei vedea mare lucru caci este un stil minimalist, asta din ideea ca in timp ce iei masa sa nu te distraga altceva. Masa se ia in linsite si savurand totul vei descoperi ca are un cu totul alt gust. Sau cel putin asta spun reprezentatii acestui restaurant, concept ce pare ca prinde foarte bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.