Pro DJ la nunta


Nunta este eveniment special, moment de sarbatoare pentru cei care inca admira dragostea si uniunea mirilor. Insa dincolo de partea de substrat in emotii si simbolistica este clar ca inseamna o petrecere unde concret eticheta conteaza.

Partea de muzica la o nunta este de multe ori asigurata de o formatie al carui recital incanta publicul. Doar ca, pana cand poti sa canti cat sa cuprinda intreg evenimentul de-a lungul orelor? Asa ca un DJ nunta este de preferat. Exista numeroase avantaje cand vine vorba de o astfel de metoda sa spunem.

In primul rand, indiferent despre ce tip de nunta este vorba un DJ se preteaza. Nici nu conteaza ce alt program muzical exista caci, asa cum spuneam, un band iti va canta live insa numai pentru o anumita perioada de timp. Asadar, in momentele sale de pauza ai un DJ care sa "completeze" acele momente moarte. Pana la urma petrecerea trebuie sa fie petrecere, cu muzica continua.

Mai apoi tine si de faptul ca fiecare in parte are preferintele sale muzicale. Asa se face ca in timp ce unii sunt moderni si prefera muzica de club altii sunt conservatori sau traditionalisti. In incercarea de a multumi pe toata lumea tine cont ca un DJ va fi o alta fila de poveste din cadrul nuntii si va incanta publicul si cu un alt gen de muzica fata de clasicul sau traditionalul program.

Mai mult decat atat, a fi pro pentru ideea de a aduce un DJ la nunta inseamna si sa iti faci petrecerea una complexa. Chiar daca ti se pare totul simplist de fapt situatia este cu mult mai mult fata de aparenta. Sau cel putin cand vine vorba de DJ care se respecta ai parte de tot tacamul si anume de sonorizare ca la carte, de lumini de scena si detalii de acest gen care sa completeze cu stilul acestui tip de eveniment. Si cand vine vorba de muzica in sine exista o larga lista de optiuni, muzica de toate genurile si din varii perioade, de la muzica veche si pana la cea de ultima ora.

Alegerea de a avea sau nu un DJ de fapt trebuie sa tina de o convingere proprie. Pana la urma nunta este acel moment pe care ti-l vei aminti cu drag peste ani si pentru totdeauna. Insa parca nu se cade sa faci compromisiuri sau sa renunti la ceea ce iti doresti asa ca nu exclude ideea de a avea si un DJ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.