Cum te imbolnavesti din cauza radiatiilor de la telefon

Ignorand ceea ce de fapt afecteaza, partea negativa din a utiliza un telefon mobil, nu facem altceva decat sa acceptam o expunerele la radiatii servita gratis. Si tot ne intrebam cum a putut societatea sa se schimbe atat de mult si implicit noile generatii, avand in vedere ca in anii tineretii populatia pare mai imbatranita si mai matura pentru fiecare etapa de varsta.

Revenind la ceea ce inseamna radiatia de la telefoanele mobile trebuie sa stim ca daca nu putem sta departe de acestea cel putin putem minimaliza efectele sale. Asadar, tine cont de:

  1. Nu tine telefonul atat de aproape de tine. Este un bun si trebuie protejat insa cu cat este mai aproape de tine cu atat iti ofera radiatii mai multe. De preferat sa fie tinut in geanta si nici macar in buzunare si in plus de mare efect sunt su husele specifice. 
  2. Prefera sa folosesti mai adesea casti si acele dispozitive de tip hands free pentru a nu tine prea mult telefonul la ureche. 
  3. Chiar si in lipsa utilziarii telefonului pentru a conversa acesta prezinta risc de radiatii caci se conecteaza la retea. Asa ca prefera sa eviti sa il tii tot mai aprope de tine. 
  4. Specialistii spun ca a dormi in aceeasi camera cu telefonul nu numai ca te afecteaza ca si calitate a somnului insa este in egala masura si ceea ce iti ofera din nou, radiatii. Inchide-l sau nu il tine aproape de tine. 
  5. Stiai ca in acele zone in care semnalul telefonului tau nu este unul bun ai mai multe sanse ca telefonul sa emita mai multe radiatii? Asa ca de evitat sunt convorbirile in astfel de zone si convorbiri cat mai scurte pe masura ce telefonul isi cauta mereu retea de conectare si emite tot mai multe radiatii decat in mod normal. 
Asa cum prevede UE cantitatea maxima de absorbtie a radiatiilor emise de la telefonul mobil ar trebui sa fie de 2 wati per fiecare kilogram. Telefonul tau se incadreaza in aceasta lista?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.