Ce gresesti cand servesti vin

Vinul se serveste cu stil. Desi unii considera ca nu se echivaleaza cu o bautura fina are si el mandria lui. Si daca stii cum sa il servesti vei avea parte si de gustul sau desavarsit. Iata ce greseli se fac in cele mai comune dintre cazuri si cum sa abordezi totul.

  • Vinul rosu nu se bea cu gheata, nu se dilueaza. Acesta trebuie sa fie la temperatura camerei ca o chestiune musai. Daca ii adaugi gheata nu faci altceva decat sa bei sangria. 
  • Vinul alb e un tipar. Chiar daca nu iti dai seama de asta vinul alb este considerat usor lipsit de interes si de atractie. Cu alte cuvinte toata lumea stie de el si din postura de femeie un vin alb ar putea sa te denote ca fiind plictisitoare, casnica clasica. 
  • Vinul rosu se combina cu fructele de mare? Se stie ca in functie de mancare exista un vin potrivit. Cand vine vorba de fructele de mare se recomanda cel mai adesea un vin alb. Intr-o varianta de indrazneala nu este totusi ceva gresit sa alegi un vin rosu. Asa arati ca iesi din tipare. 
  • Vinul rose este si el in trend. Atentie insa cum il combini si cand il bei. Nu se recomanda la mese copioase si cel mai adesea nu se recomanda cand vine vorba de perioada rece a anului asa ca reorienteza-te la o astfel de alegere. 
De vin portocaliu poate ca ai auzit deja insa cert este ca nu are o atat de mare popularitate pe cat este de apetisant. Insa ai nevoie de ceva cunostinte pentru a alege un astfel de vin. Se prea poate ca cei care te insotesc la petrecere sa fie confuzi de ceea ce alegi sa pui pe masa. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.