Lucrurile care ne fac mai fericiti in 2015

Am trecut si cumpana dintre ani si se pare ca cei mai multi dintre oameni isi doresc sa aiba un an cat mai bun si mai frumos. Oricum, in momentul in care s-a facut trecerea dintre ani, orice om si-a pus o dorinta la care spera sa se indeplineasca.

De regula, oamenii isi doresc sa fie mult mai buni, sa aiba parte de mult mai multe realizari si sa fie cu mult mai multe impliniri decat in anul precedent.

Exista anumite greseli pe care le facem noi ca si oameni si care ne impiedica sa fim fericiti. Iata care sunt acestea:

In primul rand, as dori sa vorbesc despre faptul ca unii oameni se lasa influentati de-a dreptul de lucrurile care se intampla in jurul lor. Societatea in care traim ne-a obisnuit sa fim extrem de atenti la tot ceea ce ne inconjoara, sa criticam si sa judecam. Ei bine, acesta este chiar lucrul care contribuie la nefericirea noastra. Chiar daca va vine destul de greu sa credeti, faptul ca incercam sa multumim pe toata lumea nu ne va aduce decat nefericire. Niciodata nu vom reusi sa ii multumim pe toti cei din jurul nostru asa ca nu trebuie sa ne consumam energia si sentimentele pentru niste lucruri care ne fac rau.

Apoi, nu trebuie sa uitam sa ii facem pe cei apropiati fericiti. Chiar daca nu avem suficient timp, faptul ca ii facem pe oamenii din jurul nostru mai fericiti nu ne face decat sa fim mult mai buni. Este important sa stim sa facem oamenii sa zambeasca, sa fie bucurosi.


De asemenea, exista multi oameni care au prostul obicei de a se victimiza in fata celorlalti pentru a crea o oarecare imagine. Ei bine, acest lucru nu este deloc indicat mai ales ca victimizarea nu va face decat sa va transforme in oameni slabi. Asadar, incercati sa luati masurile necesare pentru a fi cat mai fericiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.