Amenajarea spatiului de locuit

Cand vine vorba de amenajarea casei iti pui tot timpul aceeasi problema: sa fie acel ceva nou insa in plus fata de asta sa fie ceea ce se potrvieste si mai tarziu deci de care nu te plictisesti prea repede. Ai sansa sa faci asta daca tii cont si de ceva idei practice si nu numai fancy, in trend.

Alege culoarea. Ce anume cauti? Poate fi vorba de o culoare puternica pentru ca este in topul preferintelor. Dar, ar trebui sa te gandesti la faptul ca o culoare prea puternica ar putea sa iti dea o stare de agitatie. Asadar, tine cont de nevoia pe care o ai in ceea ce priveste incaperea in sine. Se crede ca albul sau galbenul sunt acele nuante care ar putea crea impresia de luminozitate in incapere. Albastrul ar putea fi linistitor si verdele sa se te inspire insa rosul spre exemplu te agita. Alege ce poate pune in evidenta mobila si gandeste-te ca va trebui sa se potriveasca ca stil oricand.

Perdele si draperii. Ai nevoie de ele insa in ce mod. Daca alegi perdea clasica vei crea impresia de spatiu personal si intim asa ca mai bine mergi pe ideea de hommy decat cea de sobru. Prefera in schimb perdele transparente care sa lase lumina sa patrunda mai bine in interior. Insa adauga si draperii mai groase, din ideea ca noapte doresti sa dormi linistit. Ar trebui sa fie o culoare ce se completeaza perfect cu peretii.

In elemente de decor ai toata libertatea. Doar ca nu trebuie sa abuzezi asa ca prefera sa fii mai degraba minimalist decat sa ajungi sa incarci prea tare spatiul. Cateva perne ce se potrivesc in stil cu un covor pufos pot fi de ajuns in camera ta de odihna unde ai clasica varianta de pat cu noptiere si eventual si cu corpuri de iluminat pe fiecare parte.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.