Din sirul de ce te temi nu scapi niciodata

De-a lungul timpului ne dam seama ca frumusetea este trecatoare. Ceea ce astazi este imaginea perfectiunii - ceea ce este in viziunea ta - maine ar putea sa nu mai fie. Vei spune ca asta descrie ceea ce fac femeile in fiecare zi si anume ca se plang in fata oglinzii. Surprinzator insa se pare ca si barbatii au temeri de acest gen, legate de aspectul fizic.

De ceea ce te temi nu scapi niciodata spune o vorba asa ca un sfat sumbru ar fi sa "deal with it" si asta e. Iata care sunt cele mai mari temeri din randul reprezentantilor de ordin masculin:

  1. 39% spun ca se simt ingrijorati de burta lor si cum cresc in dimensiuni daca se poate spune asa. Acelasi raspuns il au multi cu referire la zona de abdomen unde se depun colacei. 
  2. 29% spun ca nu si-ar dori sa se confrunte cu acel efect de sani masculini, de zona de tesut adipos in zona sanilor. 
  3. Putin peste 20%  spun ca temerea lor cea mai mare tine de calvitie si de faptul ca ar putea cheli la un moment dat. 
  4. Ridurile si ceea ce tine de aspectul chipului respectiv cearcane pun rabdarea si increderea de sine la incercare pe orice barbat. Chiar si peste 20% dintre ei afirma asta. 
  5. Pilozitatea sau chiar inaltimea completeaza aceasta lista si intrebati, barbatii spun ca tine de un procent usor peste 18 care se afla in aceasta situatie. 
  6. Nu in cele din urma in jur de 16 procente spun ca se tem de marimea nasului ca parte a corpului care ar putea sa nu dea bine in imaginea de ansamblu. 
Exista o diversitate a motivelor pentru care barbatii se simt complexati si mai cu seama stresati ca nu dau bine. Desi nu toate se intalnesc la un singur barbat exista totodata cateva puncte pentru fiecare. Balanta egala cu femeile? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.