Terapeutic, parfumurile ne confera relaxare

 Uleiurile naturale si parfumate au fost cele care au dat un plus de aroma oamenilor inca din vechile timpuri, iar astazi sunt cele care ne imbie simtul olfactiv de la lumanari parfumate, la betisoare parfumate, sapune, creme de corp sau ape de toaleta. Exista numeroase motive pentru care oamenii folosesc parfumuri, si cel mai important este faptul ca parfumurile ii fac sa se simta fericiti. Motivul pentru care oamenii se simt fericiti variaza de la prezenta aromelor din compozitia parfumurilor si pana la amintirile pe care acestea le invoca.

Stim cu totii ca exista o legatura puternica intre parfumuri si memorii, deoarece multi dintre noi rememoram anumite evenimente si actiuni in functie de aromele pe care nasul nostru le-a mirosit si care au ramas intiparite in emisfera cerebrala a memoriei. Cu totii de amintim de mirosurile prajiturilor proaspete facute de mama in cuptor sau de deserturile delicioase ale bunicii atunci cand eram mici, fie ca erau cu nuca, ciocolata sau zmeura. Aceste mirosuri ne conecteaza cu amintiri calde, pozitive din viata noastra, incepand de la mirosul de vacanta, mirosul de ploaie, aerul rece de munte, mirosul lenjeriei de pat sau aroma de pe camasa iubitului.

Cele mai placute arome se regasesc pe Pandera Oficial si sunt cele mai placute mirosuri care pot fi daruite cu dragoste pentru cineva drag, astfel incat momentul sa fie unul incarcat cu emotie si tandrete. Cum viata este frumoasa, asemenea si parfumul "La Vie est Bella" confera senzatia de implinire, de atragere a succesului pentru ca atunci cand vom folosi aceasta aroma sa ne transpunem intr-o stare de visare si relaxare.

Un alt motiv pentru care alegem parfumurile de la Pandera este faptul ca avem cu totii nevoie de un moment de escapada. Fie ca suntem mamici care lucram, bunici, adolescenti sau barbati, cu totii avem nevoie de un moment de relaxare si evadare, care adesea este regasit intr-o baie calda, un masaj cu crema sau intr-o sesiune de cumparaturi. Demonstrat terapeutic sau nu, parfumurile ne confera un moment de calm si liniste, ne pot intineri mintea si ne pot energiza simturile. Cand suntem inconjurati de un parfum care ne place, suntem intr-o stare de spirit pozitiva, exact ca plasarea noastra intr-un balon de protectie, menit sa minimalizeze stresul de zi cu zi.

Preturile parfumurilor variaza in functie de cantitatea acestuia si de cele mai multe ori, atunci cand alegem sa facem un cadou de acest gen, nu tinem cont de acesta, astfel incat sarbatoritul sa fie incantat de el si sa ii confere o stare de spirit aromata si placuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.