Învață, pregătește-te din timp și economisește! – seria Standard


Fie că ne dorim sau nu să acceptăm adevărul, iarna se apropie și trebuie să ne pregătim strașnic pentru cele ce urmează. Chiar dacă vom avea parte de un anotimp friguros blând, anumite măsuri de precauție trebuiesc luate.
Probabil că dorințele tuturor gravitează în jurul ideii de a economisi bani, timp și energie. Trebuie să specificăm faptul că, în cele ce urmează, vei avea posibilitatea de a te informa despre seria Standard de termostate Salus.
Pentru a-ți face o idee mult mai amplă asupra beneficiilor pe care seria Standard de termostate Salus Controls le prevede, am decis să menționăm câteva pentru fiecare categorie în parte. Nu uita că trebuie să te informezi și să studiezi bine piața înainte de a face o asemenea investiție.
·         Termostate programabile:
o   printre numeroasele beneficii pe care le prezintă acest tip de termostate se numără și  posibilitatea de a modifica temperaturile ambientale în funcție de preferințele fiecărui utilizator în parte;
o   Sensibilitate scăzută, aproximată la 0,20 C – tehnologie revoluționară în industria internatională;
o   9 programe, din care 6 sunt presetate și 3 sunt  modificabile de către utilizator. Nimeni nu trebuie să își facă griji din această privință, programele putând fi modificate cu mare ușurință datorită design-ului tehnic și inovativ de care dă dovadă această serie standard de termostate.
o   Marele avantaj al posibilității de a schimba histereza, referindu-ne aici la diferența ce apare la pornire
o   Afișajul modern de tip LCD iluminat.

·         Termostate neprogramabile – marile avantaje ale acestui tip de termostate nu pot fi rezumate în doar câteva rânduri, dar vom încerca să le enumerăm pe cele mai relevante:
o   Sunt extrem de ușor de utilizat;
o   Scara valorică de temperaturi este vizibilă, spre deosebire de alte produse prezente pe piață ce nu sunt prevăzute cu un asemenea afișaj;
o   Fabricate din materiale de calitate;
o   De reținut este că sunt prevăzute chiar și cu o funcție specială anti-îngheț;·         Termostatele ambientale cu radio comandă – probabil că acest tip de termostate este cel mai popular, fiind întâlnit în majoritatea locuințelor. Printre marile sale beneficii se numără și următoarele:
o   Frecvența de comunicare este de 868 MHz, oferind astfel stabilitatea de care are nevoie semnalul pentru a face față cu brio interferențelor;
o   Distanță de comunicare ieșită din comun, acoperind cu ușurință suprafețe de până la 60 de metri în spațiu deschis;
o   Unele prezintă și facilitatea de a schimba cu ușurință codul de comunicare.

·         Accesorii - printre accesoriile de top se numără și lichidul pentru curățarea sistemului de încălzire, care, după părerea noastră, este indispensabil oricărei locuințe ce este prevăzută cu unul dintre termostatele Salus din seria Standard. Ce face mai exact acest lichid de curățare? Ei bine, îndepărtează reziduurile, fiind foarte ușor de aplicat. Acest tip de lichid se poate folosi și în timpul funcționării normale a sistemului, fără a-i dăuna în vreun fel.

Așadar, poți spune că ai destule informații la dispoziție pentru a lua o decizie perfectă. Pe final, mai trebuie să te gândești și la faptul că seria Standard te va ajuta să economisești mai mult timp, energie, dar și bani – chiar mai mulți decât ai crezut vreodată a fi posibil! Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt – investește pentru viitorul familiei tale!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.