Găsește-ți salonul preferat, prin Stailer

 

STAILER

Obișnuiești să le invidiezi pe acele femei care se simt bine în pielea lor. Ba chiar le studiezi postura, imaginea, chipul și îți dai seama că sunt perfecțiunea întruchipată, cel puțin când vine vorba despre aspectul exterior. Ei bine, au și ele un secret pentru care arată bine - au un salon unde merg constant pentru întreținere.

Să găsești acel loc în care te simți bine, unde ai parte de servicii corecte și variate nu este atât de ușor pe cât pare, poate. De aceea vei aprecia o platformă de căutare care îți scurtează drumul până acolo. Pe numele său Stailer, platforma aceasta vine cu o listă generoasă a saloanelor partenere, dintre care tu poți alege mai ușor. Iată cum!

Alege salonul disponibil, din orașul tău

Stailer îți dă acces gratuit și nelimitat la cosmetica pentru femei la Chic Salon Titan sau la saloanele de hair and beauty din orașe precum Iași, Timișoara, Cluj sau Oradea, pe lângă cele din București. Asta înseamnă că din câteva click-uri poți verifica care este disponibilitatea acestora în ziua dorită de tine și la ora dorită de tine.

Să folosești Stailer este chiar ușor. Introduci datele de interes, adică pentru cine sunt serviciile în cauză și filtrul afișează ce ai disponibil. Sau caută specific în funcție de ziua în care tu ai nevoie. Fără prea mult efort, îți este afișată lista opțiunilor.

Nu doar că le poți căuta, dar poți și programa vizita ta la salon în astfel de locații. Și totul este și de data aceasta simplu și rapid, dar mai ales gratuit. În varianta în care faci asta one time, acum vei urmări pas cu pas ce îți indică platforma - nu presupune mai mult decât a completa câteva câmpuri cu datele tale până când stabilești totul și setezi o programare. Dacă ești deja cunoscător al acestei platforme știi poate că a avea cont aici este mai convenabil.

Creează-ți un cont aici și te bucuri de funcționalități mai diverse, cum ar fi setarea de remindere pentru fiecare programare făcută. Iar atunci când vei accesa pagina nu va trebui să completezi de fiecare dată cu datele tale, eventual vei schimba doar data și ora programării. Mai multe informatii vezi aici.

Mergi la salon oricând, programează-te oricând

De lipsă de timp suferim cam toți în ultimii ani. Deși avem atât de multe modalități prin care ne putem ușura munca de zi cu zi, ne simțim mereu limitați din punct de vedere al timpului disponibil și astfel ar fi păcat ca acesta să îl dedicăm unor task-uri banale și totuși necesare.

Așadar, nu te mai limita de programul de funcționare al saloanelor, nu mai pierde vremea sunând de la unul la altul pentru a găsi un loc liber atunci când tu îți dorești. Preferă să utilizezi în schimb Stailer și să îți rezolvi mai eficient acest task al căutărilor.

Te poți programa oricând, fie zi, fie noapte, confirmarea vine imediat. Află despre cum funcționează această platformă, din pagina oficială.

Contact: support@stailer.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.