Ai nevoie de Stailer. Iată când și cum poți să îl folosești cu succes și efort puțin

programare la salon cu stailer


Dacă ești din unul din orașele mari ale țării respectiv Iași, Timișoara, Cluj, Oradea sau București te poți simți puțin mai norocos ca alții, întrucât ai posibilitatea de a utiliza Stailer. Este acea platformă care te ajută să te programezi la saloanele de beauty. Este timpul să ne obișnuim tot mai mult cu tot ce înseamnă digitalizarea, dat fiind că aceasta reprezintă viitorul.

Mai mult decât atât, cu Stailer cauți și saloane alternative. Ai sunat la un salon și ți-au refuzat cererea de programare? Nu te condiționa de asta. Poți alege un alt salon, la fel de bun sau poate chiar și mai bun. Află mai multe detalii aici.

Stailer se extinde în curând

De câteva zile a apărut și știrea conform căreia Stailer dispune și de aplicație dedicată. Este cu atât mai ușor să te folosești de aceasta. Până acum puteai face programările dorite doar online din pagina dedicată. Ca și până acum însă, aplicația este cu acces gratuit și nelimitat. Poți instala oricând, dezinstala la un moment dat - deși pare greu de crezut că o dată ce te obișnuiești cu ea să îți mai dorești să faci programările și altfel.

Aplicația sau site-ul sunt amândouă cu același principiu de funcționare. La orice oră din zi sau din noapte poți face research-ul dorit și poți alege salonul preferat. Cu câteva click-uri poți seta programarea dorită.

În curând însă și cei din orașe precum Constanța, Brașov, Pitești, Ploiești sau Sibiu se vor putea bucura de funcționalitatea acestei platforme. Vorbim despre faptul că Stailer se extinde, o veste așteptată de cei care râvneau la un astfel de ajutor.

Iată cât de simplu este să te programezi prin Stailer

Caută salonul în funcție de programul tău. Setezi în filtrul activ data și ora la care dorești programarea și ți se triază în funcție de aceste detalii saloanele disponibile.

Deschide linkul cu prezentarea salonului. Asta pentru că fiecare salon are detalii înscrise în platformă sau aplicație. Ți se indică cum ajungi acolo, care este prețul pentru serviciul selectat, dar și cam cât ar dura vizita ta la salonul în cauză. Afli tot de aici și ce spun alții despre acel salon și profesionalismul personalului sau chiar și descoperi fotografii relevante cu locația și rezultatele stiliștilor.

Hotărăște-te și setează vizita ta acolo. Poți face asta și fără cont, în doar câteva minute. Primești imediat și link-ul de confirmare pentru programarea dorită. În cazul în care ai dori să anulezi sau să modifici programarea, dacă nu ai cont, vei folosi acest link primit. Din aplicație este la fel de simplu de făcut asta.

De preferat să revii cu un feedback, o recenzie, pentru că și cei care vor mai dori să aleagă un salon anume. Fii și tu de ajutor celorlalți cu acest gen de recenzie. Desigur că pentru asta nu trebuie să plătești nimic.

Descoperă mai mult din pagina oficială Stailer.

Contact: poți trimite email la support@stailer.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.