Cana de cafea care incarca telefonul mobil


Cine stia pana acum ca, cu ajutorul unei cani de cafea ti-ai putea incarca telefonul mobil? Interesant, nu? Sa nu mai fie nevoie sa iti cari incarcatorul clasic peste tot dupa tine, ci doar sa iti faci o cafea fierbinte.

Acest incarcator, denumit Epiphany One Puck, seamana foarte bine cu suportul ala de pahare pe care de obicei ne roaga mama sa il folosim de fiecare data cand bem ceva. Are un cablu USB pe care il putem conecta la telefon, o parte roşie unde va puteti pune cana de cafea caldă şi o parte albastră, pe care puteti aseza paharul cu bere rece.
Cei care au conceput acest incarcator sustin ca principiul este unul simplu, deoarece caldura este transformata in energie, cu ajutorul unui dispozitiv special. Totusi, in aceasta poveste nu stim cat timp ne ia ca sa ne incarcam telefonul sau c at de calda ar trebui sa fie cafeaua, respectiv cat de rece berea. Totusi, cei care au “invetat” acest incarcator au testat deja prototipul si spera ca anul viitor, la inceput, acesta sa fie pe piata la pretul de 86 de euro.
Foarte tare mi se pare mie una deoarece e simplu si comod, iar daca zvonurile s-ar adeveri si ar veni pe piata la pretul de care ziceam, e si accesibil ca pret, parerea mea. Acum ramane sa vedem cand va fi lansat acest incarcator si daca va fi pretul zis de ei acesta ori putin mai maricel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.