Cazare in tinut de poveste

Nu stiu daca ati auzit de Bucovina. Dar cred ca putini sunt cei ce nu au auzit. Bucovina este un tinut de poveste, Bucovina inseamna traditie si pastrarea valorilor. Bucovina inseamna foarte mult, poate chiar prea mult pentru a putea descrie aici.
 Iar pentru cei care vor sa viziteze acest tinut de poveste, pot face chiar alegand cazarea in orasul Radauti. Veti gasi hotel Radauti, hotel caracterizat de eleganta. Puteti alege sederea dumneavoastra acolo, pentru a putea vizita imprejurimile si pentru a descoperi Bucovina.
Puteti asadar vedea vestitele manastiri, care se afla in apropierea orasului Radauti, salina de sare de la Cacica, atelierul de ceramica din comuna Marginea si multe alte locuri frumoase din vestita Bucovina.
Daca decideti sa ii luati si pe cei mici cu voi, trebuie sa stiti ca in orasul Radauti se afla si o gradina zoologica, astfel realizand vacanta perfecta pentru dumneavoastra si familie, intr-un cadru de poveste, cel al Bucovinei. Hotelul de care va spuneam dispune de conditiile ideale unei vacante petrecute in familie, dar si al unui weekend romantic petrecut in doi, sau de ce nu, si al unei escape cu prietenele de la rutina zilnica.
 Va urez sedere placuta si distractie placuta in tinutul de poveste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.