The Makeover, filmul siropos din lumea politica



Interesat de ce aduce nou 2013? Pasionat de filme care sa te inspire, care sa iti schimbe perceptia despre cum poti sa devii un alt om si reusita in cariera? Un film care combina doua teme, o poveste in regia lui John Gray, cu actori in rolul principal Julia Stiles si David Walton este poate ceea ce iti doresti. 

Pornind de la ideea de a candida la post de senator iata ca se pare personajul feminin si principal in film isi da seama ca nu este pe gustul alegatorilor. Pierde cursa voturilor cu poate o prea multa seriozitate afisata. Si cand oprtunitatea de a arata ceea ce stie mai bine se iveste iata ca incepe si toata intriga si actiunea filmului.

Cunoaste intamplator un livrator de bere. Este cel care va avea sa devina un candidat pe locul mult visat de ea pana nu demult. Dupa lungi pregatiri de discurs si nu numai se pare ca reuseste sa il aduca in punctul dorit doar ca surpriza...ca se compenseze cu o actiunea de nivel mediu spre jos....pierde alegerile. Ramane insa cu experienta nu-i asa si cu cea care l-a ajutat insa intr-o poveste de iubire. Totul se concretizeaza spre final cand constientizarea iubirii devine scopul comun. 

Combina un subiect actual cu  poveste de viata, aduce la lumina importanta increderii in tine de a reusi si per total se defineste ca un film placut. Cum gusturile nu se discuta ramane la alegerea fiecaruia sa categorizeze si sa noteze filmul. Dar pana acolo se poate spune ca vine cu o lunga poveste, cu un subiect nu tocmai palpitant si cu poveste siropoasa care se infiripa treptat . Poate ca un film de vazut intr-o dupa-masa ca sa nu te oboseasca prea mult sau un inlocuitor al programului de pranz de duminica.

Ti-a starnit interesul? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.