Violenta domestica si cum barbatii sunt prea barbati

Se pare ca se intelege total gresit ceea ce reprezinta statutul unei femei alaturi de un barbat si invers. Pana la diferentele de putere fizica pe care o pot demonstra trebuie sa existe egalul dintre oameni caci dincolo de diferente suntem fiinte umane, educate, cu simtul civic si decent. Si cand lipsa de toate acestea intervine se produc cazuri nefericite asa cum artista Alexandra Stan a dovedit.

Batuta crunt de impresarul sau aceasta a decis sa vorbeasca. Cu o umilinta greu de crezut povestea sa este una dincolo de puterea de a intelege. Si cum nu s-a oprit in a dovedi ca poate mai mult, ca este barbat, acuzatul se pare ca nu este la prima abatere. In prima faza cu o poveste de iubire care le-a permis ambelor parti sa mearga mai departe decat parte profesionala bataia crunta spune ea se datoreaza discutiilor despre bani.

Si pe cat de greu este de inteles aceasta situatie pe atat de reala este. Parintii acuza ca artista era practic o sclava. Exploatarea intensa vine si din potentialul pe care il are, din succesul nebun pe care l-a cunoscut intr-un timp scurt. Insa implicatia emotionala a avut si ea o contributie; desi fara explicatie si scuza si catalogata drept o cruzime, un abuz animalic faptul ca si-a permis dovedeste factorul psihic care a facut-o pe artista sa indure.

Un exemple nefericit care dovedeste ca bataia este gestul animalic al celui care nu se poate controla artista este acum cea cu imaginea patata. Concerte blocate, amanate sau chiar pierdute, un contract pe care totusi inca il are cu respectivul impresar, o poveste incalcita si cu o tristete a celei care incanta lumea intreaga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.