Operatiile estetice si cum teama este invinsa de gandul la frumusete

Frica de operatii de orice fel este un sentiment adesea intalnit si chiar si atunci cand sanatatea dorita sa se recapete, cand este singura solutie posibila este imposibil sa nu intervina doza de incordare, uneori chiar panica, teama si tot felul de sentimente corelate cu aceasta situatie. Insa cand vine vorba de operatii estetice, in ritmul in care se desfasoara acestea, incepem sa credem ca exista un factor care alunga frica. Sa fie oare doar motivatia puternica ca substrat?

A fi pro sau contra operatiilor estetice este usor de departajat. Si totusi ce motiveaza atat de mult pentru ca operatia estetica sa aibe loc? Pentru unele este clar o putere financiara care isi spune cuvantul. Fara sa iti permiti sa mergi cel putin la o consultatie nu poti sa te gandesti mai departe ce ar insemna procedura in sine caci dezamagirea de la ceea ce reprezinta partea de buget te impiedica. Pentru altele ceea ce primeaza este un defect care le face sa isi piarda increderea in propria persoana. Aspectul fizic conteaza fara doar si poate caci atunci cand te vei angaja la relatii cu clientii o prezenta agreabila este ceea ce se cere. 

Cum se traduce insa un defect? Complexul este de fapt factorul psihologic caci inevitabil vom face o comparatie cu cei din jur. Si cand unii au nevoie asa cum dupa o operatie de micsorare de stomac aduce la scurt timp nevoia de a elimina surplusul de piele lasata la altii este pur si simplu un model la care vrem sa ajungem. 

Operatiile estetice corecteaza orice, de la pungile de sub ochi la marimea bustului, de la o subtiere de gamba la implant de par si nu numai. Cu pretul suferintei de dupa insa cu gandul antrenant la ce va fi pe viitor doritoarele de o schimbare tin acest trend pe o linie de plutitoare se pare. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.