Momentul ideal pentru casatorie


Poate ca nu este momentul, poate la anu', dupa ce termin facultatea, dupa ce imi gasesc un job. In randul celor care sunt intr-o relatie momentul oficializarii este amanat din varii motive. Pur si simplu nu este momentul caci nu trebuie sa vina totul fortat. Daca ai afla care este ziua ideala pentru acest pas te-ai decide sa te casatoresti?

Din traditii si ganduri populare cei care se casatoresc in luna mai sunt din start predispusi sa se desparta, fara sanse ca acel “pentru totdeauna” sa se adevereasca. Daca vei purta perle vei plange mult in casnicie, daca vei avea cale in buchetul de mireasa vei fi trista si numeroase aspecte de acest gen sunt menite sa aduca un semnal de alarma. Si cum increderea fiecarui cuplu este ca vor urma cursul vietii impreuna pana la sfarsitul zilelor tind sa creada la un moment dat astfel de idei.

Astrologii vin si ei cu varii explicatii si urmand calea stelelor acestia au propria versiune. De data aceasta se spune ca data de 7 septembrie este benefica pentru toti cei care decid sa de casatoreasca. Explicatia este una ce tine de asezarea planetelor, mai exact de Marte si Venus care se dovedesc a fi responsabile de energia feminina fata de cea masculina si reciproca. Sfatul astrologilor este ca aceasta zi devine una sub semnul fericirii in cuplu, o oarecare asigurare ca va aduce fericirea pe termen lung asa cum se doreste a fi si casnicia.

De ce strict aceasta zi? Pentru ca este momentul unic in care plantele vor fi pozitionate benefic pentru muritori, totul petrecandu-se la ora exacta 10.35 dimineata. Corect sau, increzator ca plantele pot sa iti ofere un ajutor in acest sens Danemarca se pare ca este tara unde cei mai multi isi propun deja ca aceasta



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.