Cele mai bizare bauturi alcoolice din lume

Esti atras de ideea de a consuma o bautura exotica si interesanta care sa se potriveasca cu caracterul tau neconventional? Atunci cu siguranta te vor prinde cateva dintre felurile de bauturi ciudate despre care vom vorbi in continuare.
  • Vinul cu pui de soarece. Vinul din orez este considerat ca avand proprietati vindecatoare, mai ales daca este "imbogatit" cu animale moarte de toate felurile. Ti se pare greu de crezut, atunci du-te in China sau Korea si convinge-te de unul singur. Vinul cu pui de soarece este o bautura foarte fina despre care se crede ca ar fi un adevarat leac pentru un numar foarte mare de afectiuni, printre care este si astmul.
  • Berea cu chili. Daca esti o persoana careia ii place ca mancarea si implicit bautura pe care o consuma sa fie cat mai condimentate si cat mai iuti, atunci berea cu chili s-ar putea dovedi felul tau preferat de bautura alcoolica.
  • Raza de luna. In ciuda numelui frumos si atractiv, trebuie sa stii ca raza de luna este una dintre cele mai periculoase bauturi alcoolice din lume. Aceasta tarie ilegala se poate dovedi extrem de daunatoare pentru organism din cauza contaminarii substantelor folosite in producerea acesteia.
  • Vinul cu pescarusi. Ce poti sa faci mai bine cu cativa pescarusi decat sa faci vin din ei sau cel putin de aceeasta parere sunt eschimosii. Vinul cu pescarusi este unul dintre cele mai bizare tipuri de vin si de bauturi alcoolice din lume. Probabil una dintre cele mai scarboase si greu de inghitit bauturi, prepararea acesteia este extrem de simpla. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa omori un pescarus si sa il pui la soare intr-o sticla, alaturi de niste apa.
Sunt sigur ca odata ce ai avut curajul sa gusti din una dintre bauturile prezentate mai sus, iti vei schimba total opinia despre bauturile alcoolice din lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.