Lucruri esentiale pentru a avea o baie feng shui relaxanta

Stiai ca o baie proiectata prost poate sa-ti fure energia si sa te lase lipsit de viata? Daca ai incredere in ceea ce-ti spun, cele prezente in acest articol de vor ajuta sa-ti decorezi baia in concordanta cu principiile feng shui, pentru a te bucura pe deplin de un stil de viata plin de energie. In continuare ai cateva lcururi de care trebuie sa tii cont daca vrei sa-ti transformi baia intr-un templu al tacerii si al relaxarii.
  • Nord-Est este cea mai buna locatie pentru baia ta, deoarece este guvernat de catre elementul pamant, care controleaza foarte eficient energia elementului apa.
  • Ar trebui sa aduci mereu energiile pamantului si energiile de metal in baia ta. In acest mod, poti crea un echilibru intre diferite elemente in baia ta, ceea ce o va face sa arate foarte reimprospatata.
  • O metoda foarte buna de a neutraliza excesul de element apa din baie, este sa adaugi mici bucatele care sa reprezinte elementul foc, precum sunt nuantele de rosu de pe pereti.
  • Cele mai bune culori pentru baia ta sunt caramelul, bej, crem, teracota si gri-urile mute.
  • Evita sa folosesti o vopsea albastra sau neagra baii tale, deoarece acestea reprezinta elementul apa, iar un exces de element apa ar putea crea dezechilibru.
  • Este o idee foarte buna sa eviti folosirea colturilor ascutite la oglinzi, deoarece acestea emita shar chi sau sageti otravitoare. 
  • Baia ta ar trebui sa fie in forma patrata pentru un echilibru cat mai bun.
  • Pentru baile mici care nu dispun de o fereastra, incearca sa faci ca acestea sa fie iluminate cat mai mult prin intermediul luminilor artificiale pentru a nu lasa energiile negative sa patrunda in aceasta.
Acestea fiind spuse, sunt sigur ca vei tine cont de conceptul de feng shui atunci vine vorba despre aspectul baii tale si senzatia pe care aceasta ti-o ofera.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.