Top castigatori de Oscar

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar si-a anuntat cu fast castigatorii. Pe merit ar spune unii insa cu regret si pentru alti favoriti. Leonardo DiCaprio a fost spre exemplu cel care a plecat acasa fara un premiu. Fanii se asteptat ca acesta sa primeasca un Oscar pentru filmul ce a facut valva, "The Wolf of Wall Street". Iata lista castigatorilor:

  • Cel mai bun film a fost desemnat castigator "12 years a slave", drama cu perioada sclaviei. La aceasta categorie a concurat cu alte filme apreciate, de la "The Wolf of Wall Street" si "Gravity", "Her", "American Hustle" printre altele. 
  • Pentru categoria de cel mai bun actor in rol principal Matthew McConaughey, cel care de altfel a facut si sacrificii pentru ca filmul in care a jucat sa fie la inaltimea asteptarilor. Jucand rolul unui om diagnosticat cu cancer acesta a slabit kilograme bune. "Dallas Buyers Club" a avut se pare succesul scontat. Pentru un rol secundar cel mai bun actor a fost titlu adjudecat de Jared Leto din acelasi film.
  • Cea mai buna actrita a fost titlul ce i-a revenit lui Cate Blanchett pentru rolul sau in "Blue Jasmine". Si pentru un rol secundar titlul de cea mai buna actrita i-a revenit Lupitei Nyong'o pentru rolul sau din "12 years a slave". 
  • "La grande bellezza" a fost cel mai bun film strain, filmul "Gravity" a castigat si la categoria cea mai buna coloana sonora si cel mai bun montaj de sunet. 
  • Cea mai buna scenografie i-a revenit lui "The Great Gatsby", cel mai bun scenariu adaptat pentru "12 years a slave" si din nou "Gravity" pentru cea mai buna imagine. 
Concluzia serii vine din partea tuturor aceeasi, ca filmul "12 Years a Slave" este cel mai bun film si si-a adjudecat premiile pe masura. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.