Omul dupa pantofi il cunosti

Fiecare detaliu ce vine din tinuta si aspectul fizic al unei persoane defineste omul. Asta iti va spune daca este ingrijit, preocupat de modul in care arata. Si daca omul dupa pantofi se cunoaste atunci cu siguranta ca si tipul de pantofi reprezinta un alt punct prin care poti caracteriza o persoana.

Conform specialistilor cei care prefera pantofi comozi sunt persoane simpatice, agreate in orice cerc de oameni indiferent de statut si alte aspecte ce ii diferentiaza intr-un fel sau altul. De asemenea sunt cei care prefera pantofii functionali si care se simt increzatori in fortele proprii.

Stiai ca acele femei care prefera botinele sunt femei usor agresive? Pentru ca tipul de pantof in acest sens imita ideea de trunchiere. Si pentru cele care prefera pantofii cu toc inalt usor chiar greu de suportat se asociaza ideea de calm. Pana la urma sa mergi pe tocuri inseamna calm si rabdare. Cand vine vorba de culori cei care sunt extrovertiti, persoane deschise la nou poarta de obicei pantofi colorati. E ca si in moda cand a purta ceva colorat inseamna sa indraznesti sa iti arati stilul nebunesc.

Presupuneri sau nu intr-o forma profunda de interpretare fiecare alegere defineste cu adevarat o persoana. In acest sens se crede ca acele persoane care exagereaza la partea estetica a pantofilor sunt persoana instabile din punct de vedere emotional, persoane nesigure pe sine. Cu o idee exagerata a ceea ce cred cei din jur despre ei ajung sa intreaca o limita din acest punct de vedere. Tu din ce categorie faci parte?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.