Job-uri de viitor

Constransi intr-o societate care are nevoie de forta de munca pentru a dezvolta segmentele de activitate oamenii se gandesc numai la nevoia de a opta pentru o cariera de viitor. Ca si cand orice altceva inseamna sa nu contribui si tu la societatea actuala, ca si cand nu ai putea sa iti doresti altceva. 

Job-uri de viitor 


Daca intr-o vreme era de asteptat sa auzi ca cineva isi dorea sa devina profesor sau medic mai nou viitorul este definit intr-o cu totul alta maniera. Asa cum se preconizeaza viitorul job-urile vor fi intr-o cu totul alt segment decat pana acum. Ai putea sa iti doresti sa ajungi tele chirurg. O alta forma de medicina pana la urma insa implica si manuirea aparatelor care de altfel reprezinta cea mai mare parte a unui astfel de job, cand totul se va opera de la distanta. 

Ai putea sa devii nostalgist. Nu e cel care sa iti pastreze amintirile insa cel care sa le redea in desing-ul de interior. Redecorarea se va baza exclusiv pe o anumita epoca a vietii si pe ceea ce reprezinta cu drag stilul anilor trecut. Un soi de vintage. 

Expertul in simplitate este insa job-ul cel  mai promitator. Asta inseamna sa poti simplifica totul, sa reduci pasii de munca de la angajare la modul de administrare. Prin diverse metode se pune accent pe ideea de a face totul rapid, simplu insa fara rabat de calitate. 

Si daca te bate gandul sa faci o cariera in robotica trebuie sa te axezi si pe consilierea celor care au nevoie de integrarea robotilor in viata de zi cu zi, in orice segment de activitate. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.