O alta forma de atractie turistica- statui gigant

Se spune ca tot ceea ce este mare impresioneaza. Si nu are cum sa nu faca asta de vreme ce impunator prin forma si aspect atrage privirile fara doar si poate caci acapareaza aria vizuala. Si daca in turism se pune accent si pe un astfel de concept este deja un teren castigat.


Romania este cunoscuta pentru diverse lucruri insa mai putin pentru statui gigant. Asa ca preluam exemplul celor de peste hotare si ne minunam de ce idei traznite au avut altii:

  • Pe o plaja din Marea Britanie vei gasi un scaun imens. Poate si ca o forma de a face o invitatie indirecta sa te relaxezi aici gasesti locul ideal. 
  • In Los Angeles locul pentru parcat biciclete este intr-o forma de un imens pieptene. Acel stil clasic s-a dovedit a fi util si imbina asadar creativitatea cu partea practica. 
  • In Croatia vei gasi o pereche de ochelari imensi. Ray Bans se pare ca a avut aceasta idee si acum troneaza pe strada in toate splendoarea, fiind desigur una din atractiile turistice ale zonei. 
  • La Sculpture by the Sea vei gasia cel simbol clasic de altfel, sticla cu mesaj in ea ce pluteste in apa. 
  • Muzeul de Arta din Orange County are un simbol usor neobisnuit pentru zona in sine pentru ca intruchipeaza un catel care isi face nevoile pe coltul cladirii. 
  • Pe o strada din New York vei gasi un ursulet plapand si dragalas care incanta in toate detaliile, dar mai ales impresioneaza cu dimensiunea acestuia. 
Facute ca un simbol pentru anumite aspecte astfel de statui aduc in prim plan inovatia de a atrage turisti sau pur si simplu de a schimba imaginea unei locatii prin lucruri oarecum obisnuite insa la dimensiuni mari. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.