Un alt tip de barbat care face ravagii

Daca pana nu demult metrosexualul era cel care pune in umbra femeia pentru ca era mai cochet decat aceasta mai nou se defineste un alt tip de barbat. Suna putin acid insa se incadreaza in seria de spornosexual. Acest tip de barbat ar face orice femeie sa se simta prost. Si asta pentru ca exagereaza in tot ceea ce face.

Definit de unii ca fiind cei care merge la sala pentru ca adora corpul de zeu un astfel de barbat merge la sala cu aceeasi constiinciozitate cu care unele merg la biserica. Acolo si numai acolo se simte in elementul sau, se simte el cu mediul pe care il adora. Si nu da prea multa importanta privirilor ci mai degraba se uita din toate unghiurile cum ii sta tricoul caci este timpul potrivit pentru un selfie.

Exagerarea unui astfel de barbat merge mai departe de atat si tine si de restul detaliilor fizice. Cu alte cuvinte se penseaza, se bronzeaza, se aranjeaza mai ceva ca un top model ce se pregateste sa defileze pe scena publica. Fenomenul  merge pana intr-acolo incat sa mearga pana la conturarea unui corp de Robocop.

Nici hainele de fite nu ii lipsesc ca doar un corp deosebit merita in egala masura si haine pe masura care sa arate deosebit pe el. La fel ca metrosexualul apare in public bine dichisit, cu un stil bine ales, poate ca varianta de pisi pe partea masculina.

Ca un pas inainte fata de ceea ce metrosexualul parea de data aceasta acest nou tip de barbat reinventeaza standardul de frumusete. Insa tine clar de aspectul exterior si inca nu se incadreaza in cine stie ce categorie impresionanta de inteligenta. Pentru ca sunt rari abia au iesit pe piata, pentru ca au surprins pe toata lumea inca mai sunt lucruri de descoperit despre ei. Cert este ca se doreste a fi admirat si atat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.