Cand totul merge pe dos

Nu este placut si nici de dorit sa avem parte deo zi incurcata, pe dos. Pur si simplu, pe langa faptul ca iti strici planurile si te intorci din drum tine de faptul ca ai putea avea de suferit chiar si din mai multe puncte de vedere.

Cand ai o zi proasta tot ce poti sa faci este sa iti revii psihic vorbind pentru a nu-ti induce ideea de greutate si cum nu iti ies lucrurile asa cum iti doresti. Tine cont de:

  • Sport. Energia pe care o acumulezi si de foarte multe ori una proasta si rea pentru ca lucrurile nu merg ca la carte are nevoie sa fie eliminata pentru a putea merge mai departe. Asadar, pana cand sa iti afectezi modul in care iei decizii, modul in care faci lucrurile mai bine iti consumi acea energie negativa si asta prin metoda cea mai sanatoasa, prin sport. 
  • Relaxare. Cauta acele momente ale tale si numai ale tale cand numai tu contezi. Pana cand sa te apuci sa mai faci si altceva conteaza ca tu sa fii in stare sa mergi mai departe. Asa ca acorda-ti cateva minute pentru a reveni la normal. 
  • Asculta putina muzica. Nu degeaba se spune ca si asta poate fi o terapie asadar pentru orice stare ai putea avea in cele din urma muzica ar putea sa iti fie companion, sa iti insufle o stare de bine. 
  • Scrie ceea ce patesti. Ideea de a tine un jurnal nu este una noua insa se pare ca asta te ajuta sate eliberezi de starea negativa, intelegand totul si din alta perspectiva. 
  • Cauta-ti sursa de ras. Exista de asemenea si terapia prin ras ce ar putea fi benefica in orice situatie. Asadar cauta o sursa de ras care sa iti ridice moralul. 
Chiar daca ai o stare proasta asta nu inseamna ca intreaga ta existenta se va rezuma la asta. Pe principiul fericirii ce vine intre reprize rele ia aminte la tot ceea ce traiesti, exact asa cum este. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.