Invatam sa reciclam totul - cafeaua neconsumata

Se intampla ca o cafea sa se transforme in rest. Pentru ca nu ai timp suficient pentru a o consuma si dupa ce nu mai este calda parca nici nu mao are acelasi gust. Asa se face ca o cafea devine [ierduta parca cand nu ai timp de ea.

Cu toate acestea o cafea neconsumata se poate recicla daca se poate spune asa. Iata ce poti face cu acea ceasca de cafea decat sa o arunci:

  1. Ingheata cafeaua. Suna ciudat insa cuburule de cafea inghetata se pot transforma ulterior intr-o bautura cu savoare. Si unde mai pui ca exista si sortimente de cafea inghetata asa ca nu ai de ce sa pierzi continutul inca bun. 
  2. O poti refierbe pana cand scade foarte mult. Mai mult zatuls au se poate transforma intr-o pasta care te ajuta sa repari mici zgaraieturi la nivel de mobila. Asta pentru a nu se observa atat de mult acele mici pete decolorate. 
  3. Foloseste cafeaua neconsumata ca si hrana pentru plante. Contine substante care vor oferi radacinii unor plante suficient "material" pentru a se hrani si a se vitaliza. 
  4. Cafeaua este benefica si in cazul petelor. Nu trebuie decat sa o lasi sa actioneze acolo unde se afla problema. 
  5. O poti integrea in retete. Exista spre exemplu glazura de cafea, inmuiere de piscoturi pentru tiramisu sau orice altceva - si negresele se pot incadra aici. Iata deci si un motiv pentru a te apuca de o reteta delicioasa. 
Exista numeroase trucuri cu si despre cafea. Trebuie doar sa stii ca aceasta inca se poate folosi chiar si cand nu este calda. Pana si zatul sau este ideal pentru diverse trucuri cosmetice si nu numai. Ai incerca? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.