Studio videochat Heylux, oportunitate pentru tinerele iesence

Videochatul este o meserie destul de controversata si de discutata in zilele noastre. Daca pana acum acest subiect era considerat tabu, in zilele noastre oamenii nu mai sunt atat de sceptici atunci cand vine vorba despre meseria de videochat.

Din simpla curiozitate am ajuns la un moment dat sa port o discutie cu o domnisoara care era model de videochat la studioul Heylux. Ei bine, ce-i drept nu este foarte greu sa obtii un job in domeniul acesta pentru ca oricine isi doreste sa lucreze ca performer de videochat poate sa o faca, indiferent ca lucreaza de acasa sau de la studio.  Exista foarte multe femei care prefera sa lucreze de acasa, insa cele mai multe modele prefera sa lucreze dintr-un studio de videochat.

Este si cazul domnisoarei cu care spuneam ca am purtat o discutie. Nu doresc sa ii dau numele pentru ca mi-a cerut discretie, asa ca ii voi spune “T”. Si-a inceput cariera ca si model de videochat desi facea acest lucru de acasa. Credea ca va avea parte de mai multa discretie asa. Totul pana cand a descoperit studio videochat Heylux.

                Am intrebat care sunt motivele pentru care a ales studio videochat Heylux. Fara sa stea prea mult pe ganduri, T. mi-a povestit ca nici nu se compara conditiile de la studio cu cele pe care le avea ea acasa:

“Castigul pe care il am este direct proportional  cu mediul, conditiile. Imagineaza-ti ca nu locuiesc intr-un palat, ci intr-o casa modesta impreuna cu parintii mei, insa am camera mea. Dupa ce toata lumea dormea, ajungeam si eu in fata calculatorului, insa eram mai mereu stresata ca in orice moment ar putea intra unul dintre parintii mei. Nu imi doream sa se afle. Totul pana cand a aparut o prietena si mi-a povestit despre studio videochat Heylux. Am decis sa merg la studio  pentru interviu si am trecut destul de repede, mai ales ca aveam experienta. Pot spune ca din acel moment viata mea s-a schimbat radical.


Acasa, nu aveam posibilitati, un decor frumos, luxos asa cum am la Heylux, ca sa nu mai vorbim despre banii pe care ii castig. De cand sunt la studio videochat Heylux, castig de 3 ori banii pe care ii castigam cand lucram de acasa. Sunt mult mai implinita si nici nu pot sa fac o comparatie intre studio videochat Heylux si studioul meu improvizat de acasa. Sa va povestesc cum decurge o zi la seviciu:

In primul rand, merg cand doresc pentru ca am program flexibil si e alegerea mea daca doresc sa merg de dimineata, dupa-amiaza sau noaptea. Ajung si beau o cafea cu fetele, cu care ma inteleg extrem de bine. Apoi, exista niste fete care se ocupa de imaginea noastra si ne fac sa aratam ca niste adevarate dive. Inainte sa incepem programul, suntem machiate, coafate si suntem toate ca scoase din cutie. Un adevarat rasfat, nu-i asa?

Dupa ce termin programul, ma intalnesc din nou cu fetele si mai stam la povesti, distrandu-ne de intamplarile din ziua respectiva. Inainte sa plec, pot sa imi iau banii daca doresc asta. Pentru mine e mai mult decat am visat.”

9 comentarii:

  1. E un pic aiurea sa faci de acasa si asta pentru ca na te stie toata lumea si in plus e cam riscant sa se afle si nu ai nici aparatura care iti trebuie

    RăspundețiȘtergere
  2. Este flexibilitate clar, chiar daca lucrezi de acasa sau nu. Mi se pare super convenabil

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest studio pot spune ca m-a ajutat sa ma ridic, sa imi deschid propria afacere. Nici nu credeam ca pot ajunge atat de repede unde mi-am propus.

    RăspundețiȘtergere
  4. Adica de la ei ai tot, machiaj si toate cele? Super. Nu am stiu ca se ofera si asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai da, totul este de la ei. Cumva ti se ofera tot pe tava si tu trebuie doar sa vii cu mintea deschisa si cu dorinta de a munci. ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. eu am lucrat si eu aici, ma bucur sa aud de bine de ei. Aucm sunt plecata la iubi meu in strainatate, de aia am renuntat, e super aici asta va pot spune din inim a

    RăspundețiȘtergere
  7. E super e putin spus. Eu am avut la un moment dat nevoie de transport ca nu mai aveam masina, era la service. Si tot ei m-au ajutat, fara bani fara nimic. Si in plus nu eram veche sa zici ca mi-au facut mie un favor

    RăspundețiȘtergere
  8. Stiu, am auzit si eu de astea, eu nu am avut nevoie dar pot spune ca am fost si la un alt studio si acolo era super naspa pt ca imparteam pana si camera

    RăspundețiȘtergere
  9. De aia am crezut ca vreau sa fac de acasa dar la ei in studio e super fain au de toate

    RăspundețiȘtergere