Castile care iti simt starea

Usor si sigur tehnologia ne aduce in punctul in care sa beneficiem de un sprijin real in viata. De la lucruri utile si pana la a descoperi cat mai multe in timp scurt tehnologia functioneaza in sprijinul nostru. Si un proiect in acest sens este legat de castile inteligente care pot colecta date despre cum se simte purtatorul.

Cu aspecte legate de ritmul cardiac, de tensiune si indicatori ai bioritmului castile inteligente vor putea selecta tipul de muzica pe care purtatorul ar trebui sa o asculte. Mai exact acolo unde se identifica un ritm alert, cand esti agitat muzica aleasa va fi una lenta tocmai pentru a aduce acea liniste de care are nevoie psihicul tau. Iar cand starea este una ca de lene este invers si anume aceste casti interpreteaza ca ai nevoie de o motivatie, deci va alege un ritm mai alert a muzicii.

Desi nu este un proiect unic in acest fel caci Songza si Stereomood sunt pe aceeasi lungime de unda castile de la Microsoft ce vor purta numele de Septimu anunta o adevarata nebunie. Cu ajutorul unei aplicatii pe telefon muzica din care se alege tine si de diversitate si de ceea ce ai stocat in arhiva, in playlist.

De ce acest proiect interesant te va ajuta? Poate fi sa spunem ca un semnal de alarma cand esti avertizat ca esti prea agitat sau opusul. Pana la urma se stie ca muzica lucreaza si ca o terapie astfel ca totul vine cu un scop clar si cu tinta spre purtator. Si parca este si usor magulitor sa stii ca iti poarta cineva de grija, nu-i asa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.