E monden sau nu?

Am devenit din ce in ce mai preocupati de ce inseamna viata altora. Incercam sa ne regasim pe aceeasi pagina cu multi altii din ideea ca nu suntem singurii. Si cand vine vorba de vedete, de persoanele publice este mai mult decat un interes pentru a descoperi mai multe despre vietile celor care ni se prezinta la televizor. Nascut din aceasta idee e-monden este un bun exemplu. Este conturat pe ideea de a veni cu o complexitate care sa ofere tot ceea ce ar putea fi interesant pentru tine cand navighezi pe internet.

Incepand cu partea de imagine, de design se axeaza pe ceva simplu, pe ideea ca in principal conteaza informatia. Vei gasi articolele pe categorii si clasate intr-un mod in care sa faciliteze modul in care vei cauta ce te intereseaza. Spre exemplu sa gasesti rapid care sunt cele mai recente articole. Continua cu o arhiva vasta. Pentru ca se preocupa de aspecte precum vedete, cancan, dar si fashion. Isi adauga categorii de genul stiri, auto, blogging, muzica si multe altele. Rand pe rand fiecare categorie este una interesanta.

Si daca ne gandim concret la ce vei gasi aici doar ultimele articole dovedesc faptul ca informatia este variata. Spre exemplu descopera un film captivant prin intriga si povestea incurcata, despre programe tv culinare si cum vedetele sunt puse la incercare. Lumea vedetelor devine acida cand se starneste un scandal. Sau ce lansari au facut furori.

Si pentru ca nu este de ajuns uneori gasesti recomandari. Din varii domenii, de varii pareri. Nu intr-un mod in care sa simti ca se impune, nu prin a fi autoritat sau a spune care este calea cea mai buna ci pentru a te ajtua sa iti formezi o parere asta pe langa informarea de baza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.