Noi propuneri

Cine spune ca parlamentarii nostri nu isi fac meseria se inseala. Asta pentru ca legile cunosc un drum lung pana la finalizare insa nu ducem lipsa de idei cand vine vorba de a lansa noi propuneri. Unele hilare, altele care demonstreaza parca ca acolo unde exista atat de multe probleme unii se preocupa de chestiuni minore.

  1. Plantarea unui copac pentru fiecare copil nou nascut. Este un proiect de lege ce vizeaza ca fiecare primarie sa planteze din buget propriu cate un copac reprezentand fiecare nou nascut. Asta se aplica pentru cazurile in care populatia este mai mare de 15,000 de locuitori in acea zona. Si pentru ca este in interesul ambelor parti guvernul va oferi cota de 20% din costuri. Pana la urma ne plangem de spatiile verzi si de faptul ca traim intr-o lume mult prea poluata astfel ca aceasta lege vine sa compenseze oarecum. 
  2. Butonul de panica obligatoriu. Asta se va aplica pentru institutiile de stat sau private, unitati de invatamant sau sanitare. Butonul care sa alarmeze in cazul in care se necesita prezenta organelor de interventie. Desi suna putin ciudat implica si riscur, de la alarme false la o prea putina utilitate a acestui buton. Conteaza insa intentia de a se fi gandit si la acest aspect. 
  3. Florariile sa aiba program si in zilele de sarbatoare legale nelucratoare. Insa si cei de la petshop-uri ar trebui sa urmeze acelasi curs. Probabil in randul celor care au initiat o astfel de lege exista si cei care s-au lovit de cazul nefericit de a avea nevoie de astfel de servicii. 
De la interesul ca numarul de consumatori sa creasca si pana la nevoia ce defineste modul in care se poate imbunatati stilul de viata acestea sunt cele mai noi propuneri ale parlamentarilor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce parere ai?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.